"Найкращий тато": Вікторія Бекхем зворушила фанатів новим сімейним знімком

Екс-учасниця Spice Girls поділилася кадром, який демонструє всю любов її чоловіка до їх молодшої дитини

Вікторія Бекхем не перестає радувати своїх шанувальників щасливими сімейними знімками, адже її міцна і дружна сім'я може стати прикладом абсолютно для кожного. На цей вона раз опублікувала фотографію, на якій можна побачити, як Девід цілує свою 9-річну дочку Харпер. Про це пише видання lux.

Цей зворушливий кадр наочно демонструє, як сильно тато любить свою маленьку дівчинку. Видно, що він не боїться показувати свої ніжні почуття до дітей.

Папа з донькою сфотографовані біля святкового вінка, який зроблений з листя і ягід. Відомо, що Харпер обожнює присвячувати свій вільний час різним видам рукоділля, тому цілком можливо, що цю красу вона зробила разом з люблячим батьком.

Сама ж Вікторія підписала фотографію словами "Найкращий тато", і фанати в коментарях під постом не могли з цим не погодитися. Але був також один з фоловерів, який "ніколи не розумів поцілунків батьків в губи". "Чому він цілує її в губи?" - запитав інший, мабуть, здивований такою душевною любов'ю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Вікторія Бекхем розкрила секрет свого 20-річного шлюбу з Девідом. "Я і Девід сильно захоплені життям дітей. Ми дуже любимо свою сім'ю. Потрібно концентруватися на пріоритетах, наполегливо працювати та знати, що поруч є велика команда підтримки", - зазначила модельєр.