Головна Новини Зірки персона Названа найпрацьовитіша актриса Голлівуду
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа найпрацьовитіша актриса Голлівуду

За останні п'ять років актриса попрацювала над 19 фільмами

5 червня 2020, 12:55 comments2262
Поділіться публікацією:

Новинний портал Business Insider і найбільший у світі сайт про кінематограф IMDb провели дослідження і визначили найпрацьовитішу голлівудську актрису. Нею була визнана зірка фільмів "Загін самогубців" і "Фокус" Марго Роббі.

Названа найпрацьовитіша актриса Голлівуду

Відомо, що 29-річна зірка за останні 5 років встигла знятися в 15 повнометражних кінострічок, двічі зіграти у фільмах епізодичні ролі, а також попрацювати в якості продюсера в одному кінопроекті.

Найяскравішою для Марго Роббі стала роль суперзлодійку Гарлі Квінн у фільмах "Загін самогубців", який вийшов на екрани в 2016 році, а також "Хижі птахи" 2020 року. І якщо відгуки кінокритиків по першому фільму були неоднозначні, то друга кінострічка, де Роббі зіграла головну роль, була прийнята позитивно. Актриса також знялася в кінокартині Квентіна Тарантіно "Одного разу...в Голлівуді", зіграла у драматичному фільмі "Скандал", кінострічках "Дві королеви", "Країна мрій", "Тоня проти всіх", "Репортер" та багатьох інших.

У загальному рейтингу найбільш працьовитих акторів Голлівуду 29-річна знаменитість опинилася на п'ятій позиції, її випередили чоловіки: Бред Пітт, Ніколас Кейдж, Семюел Л. Джексон і Уїлл Феррелл.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який голлівудський актор найбільше лається у фільмах. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини