Не може рухатися: соліст відомого гурту потрапив до лікарні

Сергій Танчинець має проблеми з хребтом

Співак з відомого вітчизняного гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець повідомив про проблеми, пов’язані зі здоров'ям. Соліст розповідає, що йому допікав хребет, тому артист не мав можливості повноцінно рухатись.

Зараз Танчинець звернувсь до лікарів. Його обслідували та поклали в стаціонар, щоб пролікуватись. Тепер музиканту ставлять крапельниці.

"Мій хребет, вірніше його поперековий відділ, сказав "досить" і пішов відпочивати. Нічого серйозного, але нормально рухатися і працювати стало вже зовсім важко", - зазначив артист.

Соліст групи стверджує, що з причини поганого самопочуття йому довелось відмінити виступи групи в Запоріжжі, Кривому Рогу, Дніпрі та Олександрії. Колектив переніс їх вже на серпень.

До слова, "Без Обмежень" - український рок-гурт, що заснували у 1999 році в Мукачево. Склад оновлювався, але соліст залишався незмінним.

Також саме цей український рок-гурт брав участь в шоу "Х-фактор". Він дійшов до четвертого прямого ефіру, а після – вибув з проекту.

Серед популярніших пісень гурту - "Без неї ніяк", "Зорі запалали", "Листопад", "Хочеш" та інші.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий французький політик потрапив до лікарні. Засновник вкрай правої французької партії "Національний фронт", екс-кандидат у президенти Франції Жан-Марі Ле Пен доставлений до лікарні. 94-річний політик переніс "легкий серцевий напад", повідомило джерело AFP. За даними Le Point, його стан оцінюється як тяжкий. Ле Пен був госпіталізований до лікарні у Парижі. Його радник Лоррен де Сен-Аффрік повідомив, що політик залишається при свідомості.