Головна Новини Зірки персона Не став приховувати: Едгар Камінський розповів, який дохід йому приносить пластична хірургія
commentss НОВИНИ Всі новини

Не став приховувати: Едгар Камінський розповів, який дохід йому приносить пластична хірургія

Він зізнався, що публічність впливає на його справу одночасно як позитивно, так і негативно

23 вересня 2020, 18:30 comments2618
Поділіться публікацією:

Едгар Камінський є одним з найбільш затребуваних пластичних хірургів в Україні. Нещодавно він розлучився з солісткою групи "НеАнгели", у шлюбі з якою був 6 років. А в своєму інтерв'ю для каналу Анни Олицької "Без комплексів" він розповів, скільки може заробляти пластичний хірург за одну операцію, передає видання lux.

Не став приховувати: Едгар Камінський розповів, який дохід йому приносить пластична хірургія

Едгар Камінський. Фото: plitkar

Едгар поділився, що мріє бути одним з найкращих хірургів, але популярності йому хотілося б набагато менше. Він зізнався, що тепер інакше веде свою сторінку в соціальних мережах, тому що популярність приносить не тільки плюси, а й мінуси.

Камінський розповідає, що у більшості людей склалося неправильне враження про доходи пластичного хірурга. Якщо збільшення грудей обійдеться приблизно в 10 тисяч євро, то це не означає, що повністю вся сума призначається йому. Тому це на перший погляд здається, що все легко і просто, але є багато важливих деталей.

"Ніхто не рахує, скільки коштує, приміром, хороший УЗД-апарат. А це не менше ста тисяч євро. Якщо брати по 400 гривень за УЗД-діагностику, то скільки часу доведеться відпрацьовувати весь апарат? Десь чотири роки. А за цей час вже потрібно купувати новий", — прокоментував він.

Але ніякі труднощі не зупинять Едгара, тому що він із самого раннього років мріяв стати лікарем. Він поділився, що йому багато доводилося вчитися і працювати, поки його однолітки ходили на дискотеки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, "Розлучення — це не кінець світу": Слава Камінська розповіла про стосунки з колишнім.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини