Головна Новини Зірки персона Не Токіо, а Київ: Потап висміяв ЗМІ за неуважність
commentss НОВИНИ Всі новини

Не Токіо, а Київ: Потап висміяв ЗМІ за неуважність

Потап зізнався, що кадр був зроблений в Києві

4 листопада 2020, 14:40
Поділіться публікацією:

Не Токіо, а Київ: Потап висміяв ЗМІ за неуважність

Потап (фото з відкритих джерел)

Популярний виконавець і продюсер Потап записав на своїй сторінці в Instagram відео, в якому розповів, як розіграв підписників та журналістів за допомогою неправильної геолокації, зазначеної на одному зі своїх фото.

Нещодавно на Instagram-сторінці Потапа з'явилася фотографія, де він з дружиною Настею Каменських позує на тлі хмарочоса. Він зазначив, що кадр зроблений в Токіо — столиці Японії. І цю інформацію швидко підхопили ЗМІ, багато хто з них написали, що не дивлячись на карантин закохані відправилися в Азію.

Пізніше Потап зізнався, що кадр був зроблений у Києві навпроти "Гуллівера", який вважається найвищим хмарочосом України офісного призначення. Вони з Настею спускалися в підземний перехід і вирішили зробити фотографію. Вона нагадала реперу дощову Японію, ось він і вирішив пожартувати над своїми фанатами та журналістами.

Виконавець розповів, що відповіді довго не чекав, адже йому почали телефонувати знайомі й питати, чи правда вони в Японії. Потап зробив скріншот заголовків, які опублікували ЗМІ, розповівши про їх "поїздку" і задумався над питанням, куди ж котиться журналістика.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яким Потап бачить себе через 10 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини