Не впізнав ніхто: що сталося з відомою акторкою з серіалу "Свати" (ФОТО)

Людмила Артем'єва зовсім здала і здивувала фанатів своїм постарілим виглядом.

Російська актриса Людмила Артем'єва, відома своєю роллю в серіалі "Свати" і підтримкою незаконної анексії Криму, рідко з'являється на публіці. Як повідомляють російські ЗМІ, днями вона все ж таки відвідала світський захід у Росії, але викликала здивування своїм зовнішнім виглядом. Користувачі мережі зазначили, що Артем'єва виглядає старшою, і деякі навіть не впізнали її.

Актриса значно змінила свій стиль: вкоротила зачіску, перестала фарбувати волосся, що надало їй посивілого вигляду. На заході вона була одягнена в довгу рожеву сорочку і чорні окуляри.

Людмила Артем'єва відома як радянська та російська актриса театру і кіно, телеведуча. Вона є активною прихильницею організації "Відродження. Золотой Век", яку деякі експерти вважають тоталітарною сектою. У 2014 році вона підтримала анексію Криму Росією, за що у 2016 році їй заборонили в'їзд на територію України на три роки через відвідування Криму.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка зі "Сватів" накинулася на Володимира Зеленського. Російська акторка Тетяна Кравченко, яка виросла в Донецьку, проте одобрює війну російських загарбників в Україні, висловила власну думку про Володимира Зеленського.

При цьому, ця прихильниця Путіна найбільше стала відомою за роллю Валюхи в серіалі "Свати", який створила компанія Зеленського. Як повідомила акторка російським ЗМІ, вона не зрозуміла, для чого Зеленський пішов в політику. Але сама Кравченко, яку часто бачать у нетверезому вигляді, захотіла оцінити акторські здібності нашого президента. Тетяна Кравченко назвала Володимира Зеленського Наполеоном.