Головна Новини Зірки персона «Не знаю, скільки мені залишилося жити»: солістка «Тату» Юлія Волкова підтвердила, що рак повернувся
commentss НОВИНИ Всі новини

«Не знаю, скільки мені залишилося жити»: солістка «Тату» Юлія Волкова підтвердила, що рак повернувся

Артистка з 2012 року бореться з раком щитовидної залози

24 листопада 2020, 14:18 comments3473
Поділіться публікацією:

Популярна російська співачка, екс-учасниця гурту "Тату" Юлія Волкова поділилася страшною новиною про те, що у неї стався рецидив. Вона з 2012 року бореться з раком щитовидної залози.

«Не знаю, скільки мені залишилося жити»: солістка «Тату» Юлія Волкова підтвердила, що рак повернувся

ФОТО: З відкритих джерел

"Все зруйнувалося, все моє життя. Ти не розумієш, як ця історія закінчиться, скільки ти будеш жити. Це неможливо прийняти... Саме усвідомлення того, що ти приходиш до лікаря, і тобі кажуть: "У вас рак". Тобто ти не розумієш, як ця історія закінчиться, скільки тобі залишилося жити", — поділилася переживаннями співачка.

Як тільки Волкова зіткнулася з серйозним захворюванням, у 2012 році, їй терміново потрібна була операція. Однак, за словами співачки, під час хірургічного втручання доктор торкнувся нерва, після чого у дівчини зовсім зник голос. Для відновлення їй треба було дуже багато часу, а також допомога зарубіжних, зокрема, корейських медиків.

До слова, Юлія Волкова має двох дітей, якими дуже пишається. А у 2018 році громадськість дізналася про заміжжя співачки, однак, хто став її обранцем, артистка не розголошує. 

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто понівечив російського актора Павла Прилучного.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ермаков

25 листопада 2020, 10:34

Информационной космической диагностикой ИКД (diagtor.com.ua) по фото можно провести диагностику всех болезней, дать рекомендации лечения с помощью безопасных растительных продуктов и узнать историю рака в прошлом и будущем. Как изменялись причины возникновения рака? В 1900 году причиной рака были на 99,9% вирусы и на 0,1% радионуклиды. Сейчас причинами рака являются вирусы (90%), яды (3%), радионуклиды (2%), повышенное облучение магнитным полем (5%). Условия жизни людей изменяются и в 2050 году причинами рака будут вирусы (52%), яды (2%), радионуклиды (2%), повышенная напряженность магнитного поля (43%) и появится еще одна причина болезни (1%). Повышенная напряженность магнитного поля возникает при диагностике на аппаратах МРТ, КТ, рентгене, возле вышек мобильной связи. Следует учесть, что ИКД успешно лечится рак от всех причин, кроме облучения магнитным полем, при котором рак становится неизлечимым.


Новини