Головна Новини Зірки персона Невідомі напали на співака DZIDZIO: з'явилися подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Невідомі напали на співака DZIDZIO: з'явилися подробиці

Співакові бризнули газом в очі та обікрали

7 вересня 2020, 15:16 comments1464
Поділіться публікацією:

На популярного українського виконавця Михайла Хому напали в центрі столиці і побили. Це сталося 6 вересня на вулиці Стрілецькій, передає видання obozrevatel.

Невідомі напали на співака DZIDZIO: з'явилися подробиці

Невідомі напали на співака DZIDZIO: з'явилися подробиці. Фото: zik.

DZIDZIO (сценічний псевдонім артиста) не тільки завдали тілесних ушкоджень, а й вкрали особисті речі. Про це розповіли у відділі комунікації поліції нашої столиці.

Співробітники поліції також додали, що вже відкриті кримінальні провадження у частині 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вони відзначили, що всіх точних даних поки встановити не вдалося, тому необхідно детальніше з'ясувати обставини і всіх причетних до нього.

Поки що працівникам правоохоронних органів вдалося з'ясувати, що злочинці бризнули співакові в очі газовим балончиком і поки той приходив до тями, вони забрали мобільний телефон. Напад стався близько 03.30 ночі.

Також відомо, що на Михайла Хому вже було скоєно подібний напад в кінці 2018 року. Тоді його теж побили, а пізніше в інтернеті з'явилося відео з місця злочину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини