Головна Новини Зірки персона Ніколи не було сексу: Сергій Сосєдов неоднозначно висловився про стосунки Пугачової з Галкіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніколи не було сексу: Сергій Сосєдов неоднозначно висловився про стосунки Пугачової з Галкіним

За його словами, союз артистів - гра на публіку, а про інтимні стосунки не може бути й мови

8 жовтня 2020, 16:55 comments2292
Поділіться публікацією:

Яскравий представник російського шоу-бізнесу зробив несподівану заяву. Він сказав, що між Максимом Галкіним і Аллою Пугачовою не може бути сексу, а всі їхні романтичні стосунки є тільки грою. Про це Сосєдов заявив в своєму інтерв'ю для видання "Співрозмовник", передає kp.

Ніколи не було сексу: Сергій Сосєдов неоднозначно висловився про стосунки Пугачової з Галкіним

Сергій Сосєдов. Фото: sobesednik

Музичний критик впевнений в тому, що союз знаменитостей — це ніщо інше, як ділові стосунки. Він додав, що ці двоє разом тільки тому, що їм так вигідно.

Також Сергій Сосєдов додав, що Алла Пугачова не хоче показувати суспільству, яка вона насправді. Їй потрібно постійно дотримуватися свого образу, в якому вона відчуває себе комфортно, впевнений він.

"Пугачовій потрібно постійно грати, зображати радість, влаштовувати шоу. Але я вам ще раз повторюю: Алла — це міф. П'ять відсотків того, що ми про неї знаємо, не відповідає дійсності", — переконаний Сергій.

ЗМІ досить часто любить обговорити інтимне життя Галкіна і Пугачової, тому як ніхто не знає, як справи йдуть насправді. Однак Галкін неодноразово говорив в своїх інтерв'ю, що у нього було багато жінок його віку, але коли він познайомився з Аллою, то вони просто зникли з його життя.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Алла Пугачова святкує день народження на карантині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини