Головна Новини Зірки персона Ніна Добрев нарешті показала свого нового хлопця
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніна Добрев нарешті показала свого нового хлопця

Ніна Добрев освоїла на карантині нову професію

29 травня 2020, 13:00 comments1987
Поділіться публікацією:

31-річна зірка американського телесеріалу "Щоденники вампіра" Ніна Добрев любить радувати шанувальників новими фотографіями. Вона часто показувала, як коротає будні на самоізоляції, але ретельно приховувала, з ким проводить ці "карантинні" дні. Нещодавно на своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала фото з олімпійський чемпіон в хафпайпі Шоном Уайтом, з яким їй давно приписують роман.

Ніна Добрев нарешті показала свого нового хлопця

Ця фотографія доводить, що актрисі не самотньо на самоізоляції і вона цілком може служити доказом того, що Ніна зустрічається з американським сноубордистом. Чутки про їхній роман почали поширюватися в мережі, коли їх разом помітили на велосипедній прогулянці в Малібу. Після Ніна в соціальній мережі опублікувала веселе відео, на якому були помічені руки чоловіка. Інсайдери стверджують, що пара проводить багато часу разом, вони дуже підходять один одному, тому що володіють хорошим почуттям гумору.

Ніна Добрев показала підписникам що освоїла на карантині нову професію — перукаря. І продемонструвала свої навички "відновивши" зачіску свого хлопця. Втім, результат вийшов більш ніж вражаючим. Шону дійсно дуже до лиця нова стрижка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Adding to resume: hairdresser ✂️

Публикация от Nina Dobrev (@nina)

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Ніна Добрев зважилася на б'юті-експеримент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини