Головна Новини Зірки персона Оля Полякова зізналася, чи робить уколи краси
commentss НОВИНИ Всі новини

Оля Полякова зізналася, чи робить уколи краси

Оля Полякова звертається до фахівців б'юті-сфери

20 серпня 2020, 15:50 comments1257
Поділіться публікацією:

Популярна українська артистка Оля Полякова зізналася, які маніпуляції проводить з обличчям, щоб шкіра залишалася молодою і здоровою. Про це знаменитість розповіла телеканалу "Україна" за лаштунками розважального шоу "З Днем народження, Україно!", яке глядачі зможуть побачити 24 серпня в День Незалежності, передає ТСН.

Оля Полякова зізналася, чи робить уколи краси

Оля Полякова

Співачка запевняє, що ніколи не вдавалася до послуг пластичних хірургів, але періодично звертається до фахівців б'юті-сфери, щоб зробити уколи ботоксу, який блокує м'язи, тим самим запобігаючи появі зморшок. Це єдина маніпуляція, яку Полякова робить зі своїм обличчям.

Крім цього, артистка дотримується правильного харчування і регулярно займається фізичною активністю, щоб підтримувати своє тіло в ідеальній формі.

Нагадаємо, що популярна співачка Оля Полякова похвалилася стрункою і підтягнутою фігурою в відвертому купальнику з принтом американського прапора.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що 14-річна дочка Олі Полякової Марія поскаржилася на проблеми зі здоров'ям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини