Олена Зеленська показала новий стильний образ (ФОТО)

Перша леді України Олена Зеленська привітала всіх із Різдвом і продемонструвала новий елегантний образ

Олена Зеленська продовжує демонструвати чудове почуття стилю. Перша леді України привітала християн із Різдвом і доповнила своє привітання святковою листівкою, показавши своє нове вбрання.

На своїй сторінці в Instagram дружина президента України побажала, щоб у кожному домі був затишок, добро, спокій, а у душі та навколо – мир.

Своє чуттєве привітання вона доповнила фотографією, на якій стоїть біля новорічної ялинки та тримає у руках іграшку. Олена Зеленська позувала у вовняному жакеті з приталеним силуетом білого кольору без ґудзиків і коміра. Свій образ вона доповнила намистом із перлів і золотими сережками.


"Як можна бути такою красивою, розумною та доброзичливою одночасно!", "Шикарне фото", "Ви просто неймовірна", "З Різдвом Христовим, всіх благ вам", "Взаємно! З Різдвом!", "Спасибі. І вашу родину зі святами, здоров'я й успіхів", - зазначили у коментарях підписники.

Нагадаємо, Олена Зеленська з'явилася на конференції "Дипломатія 30. Стратегія сильної держави" у новому діловому образі. Вона була одягнена у костюм-трійку, обравши колірну гаму "вареного лосося".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, дружина президента України Олена Зеленська розповіла, які ідеї вдалося втілити у життя за два роки розвитку "України без бар'єрів".

Читайте також, що у листопаді 2021 року дружина гаранта нашої країни Олена Зеленська побувала у столиці Західної України. Для подорожі вона обрала стильний образ. Перша леді була одягнена у чорний строгий костюм-трійку, який вигідно виділяв її серед представників львівського товариства.