Оновлено склад "ВІА Гри": як виглядають нові учасниці

Такий вибір вокалісток став для глядачів несподіванкою

Глядачам представили новий склад "ВІА Гри" - однієї з найпопулярніших жіночих груп, яка виступає на сцені вже 20 років. Продюсер колективу Костянтин Меладзе познайомив шанувальників з новими учасницями. Це сталося в програмі "Вечірній Ургант", опублікованій на YouTube-каналі.

Відомий продюсер підкреслив, що секрет популярності "ВІА Гри" протягом стількох років може полягати в тому, що її склад постійно змінюється. Мелазде зізнався, що, коли в групу приходять нові дівчата - це найцікавіший період, тому що він надихається новими ідеями, в результаті чого з'являються "вибухові" хіти. А коли склад колективу довгий час не змінюється, Костянтин зазначив, що починає "скисати".

Меладзе також підкреслив, що раніше учасниць "ВІА Гри" він просив більше танцювати, а зараз - співати.

В складі групи тепер будуть виступати: 19-річна співачка Софія Тарасова, Ксенія Попова і 24-річна Уляна Синецька (в групі з 2018 року).

Нагадаємо, що у 2013 році відбулося музичне шоу "Хочу в" ВІА Гру ", переможцями якого стали: Еріка Герцег, Анастасія Кожевнікова і Міша Романова. Згодом, дівчатка стали залишати колектив і останньою це зробила Еріка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що екс- "ВІА Гра" розповіла про домагання свого вітчима.