Головна Новини Зірки персона Памела Андерсон знову закохалася: хто став обранцем зірки
commentss НОВИНИ Всі новини

Памела Андерсон знову закохалася: хто став обранцем зірки

Памела Андерсон будує стосунки з чоловіком, який молодший за неї

7 вересня 2020, 13:05 comments1019
Поділіться публікацією:

Американська зірка Памела Андерсон, яка після п'ятого розлучення заявила, що не проти вийти заміж ще раз, закрутила новий роман. Видання Page Six повідомляє, що на цей раз знаменитість захопилася своїм охоронцем.

Памела Андерсон знову закохалася: хто став обранцем зірки

За даними інсайдера, актриса за час карантину, дуже зблизилася зі своїм охоронцем, який працює у неї близько двох років. І тепер їх пов'язують не лише ділові, а й любовні стосунки. Ім'я нового коханого Памели не повідомляється, відомо лише, що він набагато молодший за знаменитість (йому близько 40 років).

Відомо, що модель серйозно захоплена своїм новим обранцем і їй подобається, що він не належить до світу шоу-бізнесу. Охоронець зірки дуже добре до неї відноситься, тому вона постійно відчуває себе комфортно і перебуває під захистом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку 2020 року Памела Андерсон вийшла в п'ятий раз заміж за 74-річного кінопродюсера Джона Пітерса, з яким зустрічалася 30 років тому. Правда, їх шлюб виявився короткочасним, через 12 днів після весілля Памела заявила, що розлучилася зі своїм чоловіком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини