Головна Новини Зірки персона П'ять випадків, коли знаменитостей зловили на обмані
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять випадків, коли знаменитостей зловили на обмані

Ці знаменитості трохи прикрасили свої досягнення

11 жовтня 2020, 13:40
Поділіться публікацією:

Багато світових знаменитостей є активними користувачами соціальних мереж, адже саме з їх допомогою вони підтримують зв'язок зі своїми фанатами, діляться особистими фотографіями та розповідають про свої успіхи. Правда, не все, що пишуть зірки, може бути правдою. Видання Cosmopoliten опублікувало добірку знаменитостей, яких підписники зловили на обмані.

П'ять випадків, коли знаменитостей зловили на обмані

cosmo

Хлое Кардашьян

Американська бізнес-вумен Хлоя Кардашьян вирішила продемонструвати фанатам свої кулінарні здібності й опублікувала в Instagram фотографію, на якій була різна випічка. Та тільки свої шедеври на столі у зірки впізнала пекар Джейн Локхарт, вона написала, що продала Кардашьян пироги по 30 доларів кожен.

П'ять випадків, коли знаменитостей зловили на обмані - фото 2

Брітні Спірс

Популярна співачка у 2016 році опублікувала в соціальній мережі Instagram знімок кукурудзи, якою вона нібито щойно поласувала. Шкода, Брітні не знала, що ця картина давно "гуляє" в Google.

П'ять випадків, коли знаменитостей зловили на обмані - фото 3

Джастін Бібер

У 2014 році канадський співак повідомив, що на Різдво зробив собі класний подарунок — приватний літак. Але видання TMZ швидко перевірило цю інформацію і з'ясувалося, що виконавець лише орендував борт літака.

П'ять випадків, коли знаменитостей зловили на обмані - фото 4

Ріта Ора

Британська співачка вирішила підняти активність на своїй сторінці в Twitter і написала, що, якщо її пост збере понад 100 тисяч ретвітів, вона "зіллє" в мережу свою нову пісню раніше призначеної прем'єри. Фанати виконали умову, але зірка своє слово не стримала. Вона написала, що її сторінку зламали ...

П'ять випадків, коли знаменитостей зловили на обмані - фото 5

P. Diddy

Американський репер у 2017 році написав, що спостерігав за дивним сонячним затемненням і опублікував відповідний кадр. Але потім виявилося, що отримати вдалий знімок у виконавця не вийшло і він вирішив його вкрасти у фотографа.

П'ять випадків, коли знаменитостей зловили на обмані - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які знаменитості в юності сиділи в тюрмі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини