Головна Новини Зірки персона П'ять знаменитостей, у яких діагностували ВІЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять знаменитостей, у яких діагностували ВІЛ

ВІЛ не розрізняє ні національність, ні стать, ні соціальний статус

1 грудня 2020, 15:20 comments1283
Поділіться публікацією:

У вівторок, 1 грудня, відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Це захворювання змінило життя багатьох людей, в тому числі і всесвітньо відомих, адже від нього не застрахований ніхто.

П'ять знаменитостей, у яких діагностували ВІЛ

знаменитості, у яких ВІЛ (фото з відкритих джерел)

Представляємо добірку знаменитостей, у яких був діагностований ВІЛ, і вони зуміли в цьому зізнатися публічно.

Чарлі Шин

П'ять знаменитостей, у яких діагностували ВІЛ - фото 2

Фото: Fred Prouser / Reuters

55-річний голлівудський актор, зірка фільму "9/11" Чарлі Шин у 2015 році зізнався, що заражений ВІЛ. Він розповів, що намагався приховати цю інформацію від громадськості й виплатив шантажистам понад 10 млн доларів за приховування даних, але потім вирішив публічно зізнатися у своєму захворюванні. Своєю заявою актор викликав скандал, кілька жінок, з якими у нього був незахищений секс, подали на нього в суд. Але позитивний ефект від його визнання теж був, в США значно зросли продажі експрес-тестів, які допомагають визначити наявність ВІЛ.

Кончіта Вурст

П'ять знаменитостей, у яких діагностували ВІЛ - фото 3

Фото: Instagram/conchitawurst

32-річний поп-співак, переможець конкурсу "Євробачення-2014" Томас Нойрін, більш відомий під своїм жіночим альтер-его Кончіта Вурст, розповів про свій діагноз два роки тому. Знаменитість зізнався, що живе з ВІЛ вже кілька років і проходить спеціальну терапію.

Надя Бенаїсса

П'ять знаменитостей, у яких діагностували ВІЛ - фото 4

Відома співачка, яка виступала в популярній групі No Angels дізналася про своє захворювання ще в 1999 році, коли була вагітною. Але не поставилася до цього з особливою відповідальністю і продовжувала сексуальні зв'язки з чоловіками, яким не говорила про свій діагноз. У 2010 році Надя отримала два роки умовно за зараження ВІЛ-інфекцією одного зі своїх коханців.

Андреас Лундстедт

48-річний музикант у 2007 році зізнався про свій позитивний ВІЛ-статус і відразу ж приступив до терапії. Андрес визнається, що добре себе почуває і захворювання ніяк не впливає на його творчість.

П'ять знаменитостей, у яких діагностували ВІЛ - фото 5

Кріс Сміт

53-річний гей-парламентарій розповів про свій діагноз у 2005 році, відзначивши, що є носієм ВІЛ-інфекції вже 17 років. Зробити публічне визнання він зважився після того, як Нельсон Мандела оголосив, що його син помер від цієї недуги й закликав активно боротися проти поширення захворювання. Кріс заявив, що промова колишнього президента ПАР його надихнула.

П'ять знаменитостей, у яких діагностували ВІЛ - фото 6

Фото: members.parliament.uk

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яких знаменитостей зловили на обмані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини