Головна Новини Зірки персона П'ятеро позашлюбних дітей: на майно Михайла Жванецького з'явилися нові претенденти
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ятеро позашлюбних дітей: на майно Михайла Жванецького з'явилися нові претенденти

На нерухомість також претендуватимуть п'ятеро позашлюбних дітей артиста

19 листопада 2020, 18:13
Поділіться публікацією:

Сатирик помер 6 листопада, його поховали в Москві. Стало відомо, у скільки оцінили його спадок, і скільки всього на нього є претендентів.

П'ятеро позашлюбних дітей: на майно Михайла Жванецького з'явилися нові претенденти

Михайло Жванецький. Фото: gazeta.ru

Так, все, що своєю працею заробив письменник, оцінили в 200 мільйонів рублів. Спочатку було всього два офіційних претендента — дружина Наталя і син Дмитро. Але незабаром з'ясувалося, що за свою законну половину боротимуться і його позашлюбні діти, яких нарахували чимало. Крім Дмитра, у Жванецького нарахували ще п'ятеро спадкоємців — троє синів і дві дочки.

Михайло Жванецький залишив елітну квартиру в Москві в Старопіменовському провулку, площа якої становить 250 квадратних метрів. Таке житло оцінюється приблизно в 90 мільйонів рублів. Варто зазначити, що зараз там живе дружина покійного письменника і його син.

Також він залишив заміський будинок в Підмосков'ї, який оцінили в 50 мільйонів рублів. Крім того, у Жванецького залишилася нерухомість в Одесі — в селі Троїцьке, що над урвищем в курортному районі близько Аркадії. Виявилося, що є нерухомість в і США, яку сатирик ретельно приховував від громадськості.

Також видання "Коментарі" розповість, 11 кращих цитат Михайла Жванецького. На 87-му році життя помер відомий письменник і сатирик, який багатьом запам'ятався своєю неймовірною дотепністю і безмежною любов'ю до життя. У жовтні він заявив, що має намір припинити свої виступи, а сьогодні вдень його не стало.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини