Підтримують Путіна: хто з відомих українців втік до Росії

Вони підтримують Росію, незважаючи на те, що народилися в Україні

В нашій країні другий рік продовжується російське повномасштабне вторгнення. Чимало українських артистів захищають свою країну, інші стали волонтерами, а деякі з них вибрали найлегшу дорогу - втікли на територію країни-агресорки. Про зірок, які тепер виконують серенади РФ, пише "УНІАН"

Анна Трубецька

Співачка, яка брала участь в "Голосі країни" та "Х-факторі" Анна Трубецька ще здається зовсім недавно заявляла , що Настя Каменських і Тіна Кароль – для неї кумири. Анна співала їх шлягери на сцені своєї країни і навіть обіймалась зі знаменитостями. Але після того, як почалась війна, Трубецька прийняла рішення будувати кар'єру в РФ. Дівчина виїхала в країну-агресорку і тепер виступає на російському ТБ. Тепер Анна вихваляє Ларису Доліну і Миколу Баскова.

Оксана Байрак

Оксана Байрак, хоч і завоювала популярність в своїй країні, ніколи не любила її. Військове вторгнення її застало в Одесі, отже режисер пережила часті ракетні удари. Але переконати росіян виступити проти війни вона не бралась. Режисерка забрала свої речі і виїхала в РФ - туди, звідки бомблять її рідну Одесу. Зараз вона виспівує серенади господарю Кремля Володимиру Путіну, який ще й погрожує українцям ядерною зброєю.

Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко

Популярні "Кролики" Данилець і Моїсеєнко не припиняють виступати в РФ ні після того, як почався військовий конфлікт на Донбасі, ні після повномасштабної війни в Україні. Вони там виступають за омиті кров’ю рублі. Але нещодавно гумористи були на траурній церемонії по Ніні Матвієнко в Києві. Як вони з’явились в своїй країні - нез'ясовано.

Ружена Рубльова

Акторка Ружена Рубльова минулого року стала колаборанткою. Актриса дала згоду працювати з представниками російської окупаційної влади в Херсоні, забувши про те, що 2021 року їй присвоїли звання "Народна артистка України".

Юрій Бардаш

Продюсер Юрій Бардаш переїхав до РФ вже під час повномасштабної війни в Україні. Він заявив, що приїде на рідну землю тоді , як російські окупанти увійдуть до Києва. Ще він повідомив, що швидко матиме паспорт РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, хто з українських зірок взяв російський паспорт