Головна Новини Зірки персона Помер відомий джазовий музикант, володар 23 Греммі
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий джазовий музикант, володар 23 Греммі

Американський джазовий піаніст і композитор Чік Коріа

12 лютого 2021, 01:24
Поділіться публікацією:

Помер легенда джазу, музикант Чик Коріа. Володар 23 премій "Греммі" помер від онкологічного захворювання.

Помер відомий джазовий музикант, володар 23 Греммі

Чик Коріа - фото з відкритих джерел

Як повідомляється на сторінці музиканта, Чик Коріа раптово помер у віці 79 років від рідкісної форми раку, недавно діагностованою у артиста

Серце артиста зупинилося 9 лютого.

"Він був улюбленим чоловіком, батьком і дідом, а також для багатьох був великим наставником і другом. Завдяки своїй роботі і десятиліттям, проведеним в гастролях по світу, він торкнувся і надихнув життя мільйонів", — йдеться в некролозі.

Чик Коріа був легендою в світі джазової музики. Він був номінантом премії "Греммі" понад 60 разів. Найбільш відомі його композиції: "Spain", "500 Miles High", "La Fiesta", "Armando's Rhumba". Чик Коріа — один з найбільш впливових і авторитетних джазових музикантів світу, володар більш ніж двох десятків премій Grammy.

Нагадаємо, у віці 95 років помер відомий американський актор Хел Холбрук. Новина про смерть зірки кінематографа повідомляє The New York Times, посилаючись на інформацію від помічниці актора Джойс Коен. Холбрук відійшов в інший світ ще 23 січня у власному будинку в Беверлі-Хіллз.

Громадськості же про факт смерті стало відомо тільки зараз. Хел Холбрук займався кінематографом все своє життя. Володар чотирьох премій "Еммі", номінант на "Оскар" як кращий актор другого плану, ролі в дійсно культових стрічках — це все про Холбрука. Популярність акторові приніс фільм "Вся президентська рать" про Уотергейтському скандалі в США. У ньому Холбрук зіграв анонімного інформатора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://chickcorea.com/
comments

Обговорення


Новини