Головна Новини Зірки персона Помер відомий радянський і російський актор Олександр Воробйов
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий радянський і російський актор Олександр Воробйов

Артист помер у віці 58 років

15 січня 2021, 17:50 comments2551
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть популярного радянського і російського актора Олександра Воробйова. Життя артиста обірвалося за місяць до 59-річчя. Причина смерті не встановлена, передає видання "Лента.ру".

Помер відомий радянський і російський актор Олександр Воробйов

Олександр Воробйов - фото з відкритих джерел

Олександр Воробйов народився в 1962-му році і з 1989-го року став актором театру-студії Олега "Табакова" ( "Табакерки"), з яким була пов'язана велика частина життя актора. Звістку про смерть артиста оприлюднили в прес-службі "Табакерки":

"Вся акторське життя Олександра Петровича пов'язане з "Табакеркою". (...) Артист створив на нашій сцені безліч чудових ролей. (...) Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким Олександра Петровича. Його відхід — велике горе для всіх нас", — сказано в повідомленні.

За свою акторську кар'єру, Воробйов зіграв більше 70 ролей в радянських і російських фільмах, серед яких "Дільниця", "Літо вовків", "Зниклі", "День дурня", "Громови. Будинок Надіїї", "Солдати", "Зачарована дільниця "," Каменська "," Марш Турецького "," Далекобійники "та інші кінострічки.

У 2000 році Воробйову присвоїли звання заслуженого артиста Росії. Дві вистави, в яких брав участь актор — "Розповідь про щасливу Москву" і "Розповідь про сім повішених" — отримали престижну премію "Золота маска".

14 лютого актору б виповнилося 59 років.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо про смерть відомого американського актора Пітера Марка Річмана. Повідомляється, що життя актора обірвалася в віці 93-х років, а смерть настала з природних причин. У виданні уточнюють, що актор помер минулого четверга в своєму будинку в Лос-Анджелесі. Публіцист Харлан Болл підтвердив інформацію про смерть Пітера Марка Річман, назвавши причини.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Рита

15 січня 2021, 19:59

Ищешь горячих девушек для страстного общения? Тогда тебе сюда -https://cutt.ly/gjWcQWQ


Новини