Головна Новини Зірки персона Помер відомий російський актор, який зіграв у «Бригаді» і «Доярці з Хацапетівки»
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий російський актор, який зіграв у «Бригаді» і «Доярці з Хацапетівки»

Актора знайшли без свідомості у власній квартирі

5 лютого 2021, 14:42 comments3420
Поділіться публікацією:

4 лютого помер популярний російський актор Віталій Альшанський. Повідомлення про смерть зірки багатьох іменитих кінострічок з'явилося в Telegram-каналі Mash.

Помер відомий російський актор, який зіграв у «Бригаді» і «Доярці з Хацапетівки»

Покійний Віталій Альшанський. Фото: скріншот youtube.com

Альшанський помер у власній квартирі. Як інформують в Мережі, в гості до актора вирішила заглянути його гарна знайома. Віталій Альшанський не озивався, не підіймав слухавку, тому гостя почала хвилюватися. Після того, як двері зламали, актора знайшли без свідомості на дивані.

Медики "швидкої допомоги" не змогли врятувати Альшанського, адже на момент їхнього приїзду він уже був мертвий. Повідомляється, що 52-річний актор часом скаржився на тиск, але напередодні візиту знайомої нібито не мав проблем із самопочуттям.

Конкретна причина смерті поки не встановлена, правоохоронні органи почали відповідну перевірку.

Українські глядачі могли бачити Віталія Альшанський в дуже багатьох телевізійних проектах. Одна із найбільш відомих його ролей недавнього часу — це чарівний французький кухар Жерар Дюбуа в серіалі "Доярка із Хацапетівки". Також Альшанський грав у знаменитих фільмах "Бригада", "Бумер", "Псевдонім "Албанець", "Бальзаківський вік, або Всі чоловіки сво...", серіалах "Господарка тайги", "Іванови-Іванови" і багатьох інших. Остання його роль — це чаклун Максиміліан в стрічці "Балабол-4".

Раніше "Коментарі" розповідали, що з життя пішов батько власників ФК "Динамо" Михайло Суркіс. Чоловік прожив 101 рік.

Також на порталі можна дізнатися подробиці смерті музиканта, який брав участь в проекті "Україна має талант", Петра Сказківа. На жаль, талановитий чоловік не зміг перемогти рак легень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини