Головна Новини Зірки персона Помер зірка серіалу "Свати" і "Жіночий лікар"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер зірка серіалу "Свати" і "Жіночий лікар"

Причиною смерті стало онкологічне захворювання

2 березня 2021, 19:40 comments3848
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 2 березня, стало відомо про смерть популярного українського актора і режисера Івана Марченка.  Життя артиста обірвалося у віці 44 років, передає ТСН.

Помер зірка серіалу "Свати" і "Жіночий лікар"

Іван Марченко - фото з відкритих джерел

Звістку про смерть актора оприлюднила студія дубляжу, з якою співпрацював Марченко, LeDoyen Studio:

"Після довготривалої відчайдушної боротьби зі страшною хворобою нас покинув талановитий актор, режисер і прекрасна людина Іван Марченко.  Світла пам'ять.  Нам тебе буде дуже не вистачати ", — сказано в повідомленні.

Повідомляється, що артист тривалий час боровся з онкологічним захворюванням, а саме раком кісток.  Після інтенсивного і тривалого лікування захворювання відступило, проте потім повернулося.

Іван Марченко народився 27 лютого 1977 року у Харкові, де і закінчив акторський факультет.  Тривалий час він служив на сцені столичного Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки.

За свою акторську кар'єру Іван Марченко знявся в декількох десятках фільмів і серіалів, серед яких популярні стрічки: "Ментовські війни. Одеса", "Свати-6", "Повернення Мухтара", "За все тобі дякую", "Час гріхів", " Рідні люди", "Останній кордон", "Зовсім інше життя" і багатьох інших.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що стало відомо про смерть молодого футболіста Віллі Брасіано Та Бі, який був півзахисником в футбольному клубі "Атланта".  Його серце перестало битися на 22-му році життя.  За словами джерела, футболіст довгий час боровся з раком печінки.  Останні кілька місяців він провів на батьківщині разом зі своєю сім'єю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини