Померла акторка, яка зіграла дівчину Джеймса Бонда

Акторці стало зле під час прогулянки із собаками

У віці 65 років померла голівудська акторка Таня Робертс. Глядачі найбільше запам’ятали її, як дівчину Джеймса Бонда у фільмів "Вид на вбивство" (1985). Сумні новини повідомляє The Hollywood Reporter.

Таня Робертс потрапила до однієї із лікарень Лос-Анджелесу на католицький Святвечір, 24 грудня. Вдень вона вигулювала своїх собак і впала просто посеред вулиці. Жодні дії медиків, на жаль, не принесли потрібних результатів: Робертс померла у лікарні за кілька днів.

За словами її близького друга Майка Пінгела, акторка не хворіла на COVID-19, тож її смерть не пов’язана із коронавірусом чи будь-яким ускладненням від нього.

"Я спустошений. Вона була яскравою і красивою, і я відчуваю, ніби у мене забрали світло. […] Це була наймиліша людина з усіх, яких ви коли-небудь зустрічали, і вона мала величезне серце. Вона любила своїх шанувальників, хоч я і не думаю, що розуміла, як багато для них означає", — прокоментував трагедію Пінгел.

Найбільше популярності Тані Робертс принесло виконання ролі Стейсі Саттон, чергової дівчини спецагента 007 Джеймса Бонда у фільмів "Вид на вбивство" 1985 року.


Утім, Робертс не була надто задоволена тим, як пішла її кар’єра після "бондіани". В останні роки під час інтерв’ю вона напівжартома-напівсерйозно говорила про прокляття ролі дівчини Бонда.

"Я відчувала, що кожна акторка, яка коли-небудь грала дівчину Бонда, мала проблеми із подальшою кар’єрою, тому була дещо обережною", — сказала Таня Робертс одному зі ЗМІ у 2015 році.

Серед інших яскравих робіт акторки — "Ангели Чарлі", "Шина: королева джунглів", "Нічні очі" тощо. Найбільш помітною з останніх ролей Робертс стала гра у серіалі сервісу Showtime "Barbershop: The Series".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що напередодні Нового року помер автор фільмів про Анжеліку.

Також на сайті можна дізнатися, коли не стало одного із найвідоміших модельєрів світу.