Померла в Єгипті: назвали нові подробиці смерті 30-річної учасниці "МастерШеф"

Близькі та друзі дівчини досі не можуть повірити у те, що трапилося

Під час відпочинку в Єгипті пішла з життя талановита молода кулінарка, зірка національної популярної програми "МастерШеф" Стелла Клименко. Їй виповнилось лише 30. Про це в соціальних мережах з сумом інформує киянка Лера Корф.

Вона сказала, що її молода колежанка пішла з життя зовсім несподівано, коли вона відпочивала і набиралась сил. Адже попереду в неї було багато планів. В зірки кулінарії зупинилось серце. Раніше шанувальники кулінарного таланта Стелли стверджували, що її смерть пришвидшив ковід.

За словами Корф, така несподівана звістка про смерть кращої колежанки в такі молоді роки просто шокувала її.

Також цю трагічну новину прокоментував родич покійної Ярослав Вепрев. Він зазначив, що це - велике горе для всієї їхньої родини, якого ніхто ніколи не міг передбачити.

Нагадаємо, що Коментарі" інформували про те, що померла учасниця шоу "Мастершеф".Молода і талановита Стелла Клименко померла 13 серпня. Відомо, що у 30-річної жінки зупинилося серце. Раніше, у червні, вона хворіла на COVID-19. Втім, смерть жінки начебто не пов'язана із коронавірусною хворобою. Стелла працювала су-шефом у київському ресторані "Аляска" та була власницею фірми з виробництва соусів, маринадів Stella Lalala. Раніше жінка жила в Китаї та працювала там. Стелла брала участь в шоу "МастерШеф. Професіонали-3". У соцмережах про смерть жінки написав її друг Микола Люлько, що також брав участь в шоу. Микола чекав, що Стелла одужає та працюватиме. Атож відомо, що Стелла захопилася кулінарією з 17 років. Жінка закінчила університет імені Вінсента Пола в Любліні, вчилася на кафедрі гастрономії.