Головна Новини Зірки персона Померла виконавиця легендарного хіта 80-х: причина смерті поки невідома
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла виконавиця легендарного хіта 80-х: причина смерті поки невідома

Американська співачка тривалий час боролася з хворобою Паркінсона

22 грудня 2020, 16:15 comments2870
Поділіться публікацією:








У віці 78 років пішла з життя виконавиця легендарного хіта 80's Ladies Кейті Ослін. Інформація про трагедію розміщена на сайті Rolling Stone.

Померла виконавиця легендарного хіта 80-х: причина смерті поки невідома

Кейті Ослін. Фото: obozrevatel

Згідно зі словами інсайдерів, поки невідома точна причина смерті знаменитості. Відомо тільки, що досить тривалий час у неї була хвороба Паркінсона, а близько тижня тому у неї підтвердилася коронавірусна інфекція.

Кейті Ослін запам'яталася шанувальникам як володарка унікального голосу і перша жінка, яка отримала музичну премію Country Music Association Awards (CMA Awards) за популярну пісню 1987 року 80's Ladies. У США ця композиція стала справжнім вірусним хітом, а співачка стала однією з найбільш затребуваних на території Америки. За цю пісню, а також за роботу під назвою Hold Me, Кейті отримала статуетки премії "Греммі".

За роки кар'єри співачка випустила шість студійних альбомів — останній вийшов у 2015 році та отримав назву Simply.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, у віці 87 років померла зірка серіалів "Шерлок" і "Корона". На 88-му році житті не стало відомої британської актриси Розалінд Найт, яка знімалася в серіалах "Корона", "Шерлок", "Пригоди Шерлока Холмса". Про трагічну звістку повідомили її доньки, але причину смерті вони не назвали, пише BBC.
Популярність і любов глядачів прийшла до Розалінд ще в 1950-х роках після зйомок у комедії "Так тримати...". Також вона виконала не одну головну роль в популярних британських телесеріалах. Це такі роботи, як "Пуаро Агати Крісті", "Міс Марпл Агати Крісті", "Вулиця Коронації".
Крім цього, Розалінд Найт знялася у двох серіалах про детектива Шерлока Холмса: "Пригоди Шерлока Холмса" 1980-х років і "Шерлок" з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини