Популярна блогерка розсекретила, скільки заробляє Вєрка Сердючка

Вєрка Сердючка виступала на приватному заході Стасі Макєєвої.

Українська блогерка Стася Макєєва, відома участю в шоу "Супермама", розповіла про гучне святкування, на яке запросила відому українську співачку Вєрку Сердючку. Інфлюенсерка зізналася, скільки коштував виступ артистки.

У травні цього року Макєєва організувала масштабне гендер-паті. Вона, вагітна вдруге, дізналася під час вечірки, що у неї народиться хлопчик. Щоб зробити свято незабутнім, блогерка запросила Сердючку для виконання її хітів.

Загалом, гендер-паті обійшлося Стасі в значну суму – 80 тисяч доларів, з яких 35 тисяч доларів були витрачені на виступ зірки.

"З цією дитиною ми захотіли зробити такі масштаби, щоб нам запам'яталося на все життя. І ми отримали таку насолоду! Так, це закрило наші потреби, про які ми мріяли. Загалом витратили 80 тис. дол., Сердючка обійшлася у 35 тис. дол.", – поділилася блогерка на шоу "Okay Eva".

На корпоративі Сердючка виконувала як україномовні, так і російськомовні пісні. Вона продовжує співати російськомовний репертуар не лише на приватних вечірках, а й на великих концертах.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на відомого українського співака напали московські бандити. Український співак Андрій Данилко, відомий під сценічним ім'ям Вєрка Сердючка, розповів про свій досвід виступу перед московськими бандитами в Росії, яка розпочала війну проти України. В інтерв'ю на YouTube-каналі LTV Ziņu dienests Данилко поділився, що його змусили співати, підходячи до нього з вимогою виконати пісню "Все буде добре".

Артист також розповів, що за виконання пісні йому пропонували пачки грошей. Він описав, як вони з колективом швидко переодягнулися і виступили. Під час виступу бандити кидали йому гроші, які він демонстративно викидав назад.