Популярна співачка розповіла про продавчиню, що відмовлялася говорити українською

Коли жінка дізналася, що Цибульська з України, то вона заявила, що співачка зобов'язана говорити російською

Виконавиця з України Ольга Цибульська разом з дитиною мешкає тепер за кордоном. Про випадок з неадекватною працівницею крамниці співачка повідомила в соціальних мережах.

Як пише Цибульська, в крамниці вони з сином замовили булки, але продавець, яка спочатку ніби не розуміла, що від неї вимагають, не хотіла повернути їм решту грошей.

"Я кажу англійською: "Добрий день. Можна, будь ласка, дві булки без нічого". І вона розраховує мене і бере кошти за три. Я кажу: "Вибачте, ви мені дали решту, ніби я купила три, я купила дві", - продовжила про цю історію співачка.

Потім стало відомо, що продавець говорить російською мовою. Вона і заявила, дізнавшись, що покупці з України, що вони зобов'язані спілкуватись російською.

"І вона до мене починає: "Я тебе не зрозуміла, ти говориш російською?". Я кажу - ні. А вона мені: "А звідки ти?". Кажу, що з України. Вона мені агресивно: "Якщо ти з України, ти зобов'язана говорити російською", - стверджує співачка.

При цьому вона взяла свої гроші, а продавця відправила подалі.

"Я кажу - ні мадам, стоп, бо я зараз поставлю на місце. У результаті, я забрала решту і послала її на*уй", - завершила виконавиця.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що куди поділися любителі РФ "Кролики" Данилець і Мойсеєнко. Артисти Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко, яких ми знаємо, як "Кроликів", що підтримали Російську Федерацію, анексію Кримського півострова, тепер скаржаться на те, що їх цькують в Україні, знаходяться в столиці, і нікуди не виїхали. За словами актора, гумористи звертались до нього, аби він посприяв з роботою. Ще раніше Андрієнко перебував в шоку від того, що гумористи виступали на російських каналах, критикуючи Україну, потім повернулись назад і скаржаться, що вдома їх не долюбляють.