Популярна українська співачка серйозно захворіла: що сталося

Приходько розповіла, що вже кілька місяців бореться з недугою

Зіркова виконавиця Анастасія Приходько розповіла шанувальникам сумну новину: перехворівши, вона втратила слух. Про свої теперішні проблеми українська співачка розповіла в соціальних мережах.

"Я дуже сильно перехворіла, і ускладнення вже два місяці. Найголовніше для музиканта - слух. Але, на жаль, нічого не змінюється... Вперше ходила на "зозулю" Це просто жах! Але слух не повертається... " - зізнається Анастасія.

Зірка не може здогадатись, яка саме з хвороб спровокувала ці ускладнення. Співачка розповіла, що спочатку лікувалась медичними засобами, проте ці препарати не дали результату. Зараз Анастасія згадала про ефективні засоби народної медицини.

"Народна медицина. Куди ж без неї. Дексамітазон і всі можливі ліки протягом двох місяців не дають нічого! Головне, на корону здавала три рази, і це не вона! Якась затята хвороба мене наздогнала", - поділилась своїми подальшими планами українська співачка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Анастасія Приходько розповіла, як хотіла змінити стать. Анастасія Приходько відома в Україні як співачка та громадська діячка. Днями артистка згадала свої підліткові роки та розповіла, що подумувала про зміну статті. Про це вона відверто написала на своїй сторінці в Instagram. Приходько долучилася до гри у соцмережі "13 фактів, яких ви точно не знали про мене", де відповіла на тринадцять запитань. Однак серед відповідей були як правдиві, так і неправдиві. Останнім запитанням було: "У свій час я хотіла змінити стать, тому що думала, що я некрасива та потворно". Воно виявилося правдою.