Популярний актор з "Дюни" з’явився на власному конкурсі двійників і програв

Тімоті Шаламе прийшов на конкурс двійників актора Тімоті Шаламе.

Зірка фільмів "Вонка" та "Дюна" Тімоті Шаламе несподівано відвідав конкурс своїх двійників, який зібрав велику його кількість шанувальників у парку Вашингтон-сквер у Нью-Йорку. Актор з’явившись серед натовпу прихильників, чим викликав хвилю емоцій серед присутніх, які захоплено реагували на його раптову появу.

Ютубер Ентоні По організував захід на найкращого двійника Тімоті Шаламе, чим привернув велику увагу його шанувальників. Конкурсанти одягнулися в стилі відомих персонажів, яких зіграв актор: Віллі Вонки з фільму "Вонка" та Пола Атрейдеса з "Дюни".

Як повідомляється, Тімоті Шаламе пробрався непомічним у натовп шанувальників та приховав своє обличчя під маскою та бейсболкою. Однак коли він її зняв і присутні зрозуміли, що перед ними справжній Тімоті Шаламе, це викликало шалені емоції у фанатів, які намагались сфотографуватись з актором.

Цікаво, що інколи Шаламе плутали з його двійниками, зокрема і переможцем конкурсу 21-річним Майлзом Мітчеллем, який отримав винагороду 50 доларів. Після перемоги, Мітчел, який був одягнений у костюм Вонки почав усім присутнім роздавати цукерки, подібно до справжнього персонажа з кіно.

Переможець конкурсу двійників Тімоті Шаламе Майлз Мітчелл. Фото: Stefan Jeremiah/AP

Захід не обійшовся без втручання поліції. Правоохоронці оголосили конкурс двійників Шаламе, як "незаплановану демонстрацію". Поліція Нью-Йорка підтвердила, що кількох людей було взято під варту, проте згодом відпущено. Організаторам виставили штраф у розмірі 500 доларів за недозволену організацію заходу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про знаменитостей, які схожі, як дві краплі води.

Також "Коментарі" писали про ді Капрі та де Ніро, які взяли участь в акції на підтримку одного з кандидатів в президенти США.