Посварилися через війну: російську актрису побив бойфренд з України (ФОТО)

Між парою часто виникали сварки, але нещодавно все дійшло до бійки

За словами російської актриси Катерини Виноградової, яка грала в серіалі "Інтерни", її побив бойфренд. За інформацією російських ЗМІ, вона зустрічалась з 44-річним киянином майже рік, разом вони побували на Балі.

Все відбулось в день народження Виноградової. Зірка організувала вечірку, покликала своїх друзів. Святкували в котеджі друга актриси, що теж прилетів на острів з Росії. В розпал святкування її обранець кудись подівся.

Бойфренд Катерини пішов на віллу, яку вони разом орендували. Виноградова каже, що він запідозрив зірку у зраді. В будинку влаштував погром, бо ніби там переконався у підозрах. Як тільки Виноградова повернулась на віллу, закохані почали сваритись.

Тепер Виноградова розповідає, що співмешканець її сильно полупцював. Вона нібито проснулась і побачила, що лежить в калюжі крові. Вона вийшла у Stories і оприлюднила синці на обличчі. Тепер каже, що киянин був у "п'яних галюцинаціях".

Разом з тим, подруги актриси прокоментували ситуацію. Вони кажуть, що вона сильно сварилась з бойфрендом-українцем, причина – війна і політика. Як кажуть подруги, між ними часто були скандали.

Зірці 32 роки. Вона знімалась у відомих серіалах, таких як "Інтерни", "Зради" та інші. Тепер Катерина Виноградова проживає на Балі і говорить про себе, що вона "психолог, натхненник і провідник".


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка з серіалу про Мухтара заявила, що українці її зрадили. Кіноактриса Оксана Сташенко запам’яталась українцям, бо грала ролі в багатьох серіалах і фільмах, таких як — "Повернення Мухтара". Як інформують російські видання, росіянка підтримує криваву війну на території нашої країни, і заявляє, що українські актори ніби її зрадили.