Потап розповів, яким бачить себе через 10 років

Потап зізнався, що хочете вийти на світовий рівень

Український виконавець, продюсер, засновник центру MOZGI Entertainment і новоспечений Заслужений артист України Олексій Потапенко (Потап) в інтерв'ю на YouTube-каналі міжнародної освітньо-консалтингової компанії "Бізнес-Конструктор" розповів, яким бачить своєю життя через 10 років.

"Через 10 років буде точно такий самий Потап, лише у світовому розмірі. Я хочу, щоб ми свою практику перенесли на інші країни...Мені дуже хотілося б, щоб Потап через 10 років зміг дати тобі інтерв'ю англійською мовою, і говорив би про те, що Україна стала центром виробництва найкращого контенту у світі", - зізнався артист.

Потап розповів, що, виступаючи в дуеті з Настею Каменських, вони об'їздили вздовж і впоперек весь світ, даючи концерти на кращих сценах. І через 10 років він би хотів переміститися зі своїм продуктом на такий світовий рівень.

Також Потап зазначив, що попри багатогранність своєї професії, найбільше задоволення він отримує саме від сцени.

"Сцена – це апогей всього. Там, на вістрі, я себе відчуваю взагалі худим, з довгим волоссям. Там я супергерой, я знаю, навіщо я там і чому. Це такий кайф! Віддача глядачів – неймовірний наркотик, на який я підсів вже давним-давно", - розповів артист.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на честь Дня Конституції України президент Володимир Зеленський нагородив Олексія Потапенка званням "Заслужений артист України".