Головна Новини Зірки персона "Потроху до перемоги": сусід Заворотнюк розповів про самопочуття актриси
commentss НОВИНИ Всі новини

"Потроху до перемоги": сусід Заворотнюк розповів про самопочуття актриси

В'ячеслав Манучаров заявив про головну перемогу актриси над хворобою

12 грудня 2020, 23:04
Поділіться публікацією:

Сусід актриси Анастасії Заворотнюк В'ячеслав Манучаров зробив несподівану заяву. Так, він у своєму інтерв'ю для телеканалу НТВ розповів, яка головна перемога актриси над цією страшною хворобою.

"Потроху до перемоги": сусід Заворотнюк розповів про самопочуття актриси

Анастасія Заворотнюк. Фото: ria.ru

Манучаров поділився, що на даний момент тісно спілкується з Настею і її сім'єю, тому в курсі всіх останніх подій. Він додав, що зараз вона відчуває себе набагато краще і йде на поправку. А сприяють цьому рідні та близькі люди.

"Сьогодні ми можемо говорити про Настю як про живу людину. Я вважаю, що це найголовніша перемога. По сантиметрах, по шматочках, потроху до перемоги", — сказав В'ячеслав.

У 49-річної зірки серіалу "Моя прекрасна няня" восени минулого року діагностували рак мозку. А вперше інформацію про це підтвердили в жовтні. Головною ознакою страшної хвороби стали сильні головні болі, які почали часто турбувати актрису.

11 листопада стало відомо, що стан Заворотнюк покращився і вона навіть почала виходити на вулицю. Зараз російська знаменитість живе в підмосковному котеджному селищі Крекшино.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Анастасія Заворотнюк вперше за довгий час вийшла на зв'язок. Знаменитість похвалилася підписникам подарунком, який піднесла її молодша дочка в честь їх з чоловіком 12-ї річниці весілля. Кілька годин тому на офіційній сторінці зірки з'явилися фотографії дитячих малюнків і букета польових квітів. Фанати зірки тут же відреагували на її пост, привітали з річницею і побажали якнайшвидшого одужання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини