Головна Новини Зірки персона Принц Вільям зворушливо підтримав Кейт Міддлтон перед відповідальним виступом
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Вільям зворушливо підтримав Кейт Міддлтон перед відповідальним виступом

Кейт Міддлтон була вся на нервах, але в скрутну хвилину принц Вільям виявився на висоті

3 грудня 2020, 13:27 comments1242
Поділіться публікацією:

Близько року тому дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська, взяла участь у записі подкасту "Щаслива мама, щаслива дитина" (Happy Mum, Happy Baby). У ньому вона поділилася цікавими подробицями трьох непростих вагітностей, які їй довелося пережити, і зізналася, що часто відчуває почуття провини, коли залишає дітей заради виконання зобов'язань, пов'язаних з королівською родиною. На сьогодні Кейт Міддлтон і принц Вільям виховують трьох дітей: 7-річного Джорджа, 5-річну Шарлотту і 2-річного Луї.

Принц Вільям зворушливо підтримав Кейт Міддлтон перед відповідальним виступом

ФОТО: Рубрика

Тепер же ведуча подкасту Джованна Флетчер розповіла про свої враження від зустрічі з герцогинею. Вона звернула увагу, що на бесіду було відведено лише 45 хвилин, але спілкування тривало півтори години. Чай герцогині встиг охолонути, але вона навіть не звернула на це увагу. Кейт забула про час і розговорилася. Це сталося багато в чому завдяки її чоловікові, принцу Вільяму, який надихнув дружину на граничну відкритість і абсолютну чесність.

"Принц Вільям прийшов, щоб підтримати її та сказав: "Просто говори. Не бійся, що наговориш зайвого або скажеш щось не те. Ми зможемо це виправити. Просто розповідай". Тому вона готова була відповісти на будь-які питання. Це було неймовірно", — розповіла Флетчер в спеціальному інтерв'ю.

Ведуча додала, що протягом усієї розмови Міддлтон була "чудовою", "абсолютно елегантною" і "самокритичною".

Як повідомляло видання "Коментарі", Кейт Міддлтон сильно образилася на Єлизавету II. Герцогиня звинуватила королеву в зневазі до своєї персони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини