"Про все шкодую": голлівудська актриса заявила, що хворіла на рак

Ніколь Кідман розповіла про свій великий страх

Голлівудська красуня, зірка фільмів "Інші" та "Степфордські дружини" Ніколь Кідман шокувала публіку зізнанням про те, що перехворіла на онкологічне захворювання. У актриси діагностували рак шкіри. Про це вона відверто розповіла журналу The Sydney Morning.

Знаменитість зізналася, що дуже шкодує про те, що не берегла свою шкіру від ультрафіолетових променів і погубила свої локони постійним випрямлянням. Ніколь не розказала, коли у неї був діагностований рак, лише зазначила, що вчасно звернулася до лікарів і пройшла курс лікування, який допоміг їй побороти захворювання.

Голлівудська зірка довго приховувала це від громадськості, але зараз заявила, що готова поділитися своїми переживаннями та знаннями з іншими людьми.

Ніколь також зазначила, що зараз спілкується з психологами, тому що не може позбутися страху втрати близької людини. Вона боїться того, що хтось із її рідних раптово помре і через це не відчуває впевненість в завтрашньому дні. Ця фобія дуже серйозно позначається на її психологічному стані, тому вона звернулася за допомогою до фахівців.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудський актор Джефф Бріджес заявив, що у нього лімфома.