Пугачова різко відреагувала на визнання в РФ "іноагентом" Галкіна

Пугачова прокоментувала визнання свого чоловіка "іноагентом" в РФ

Відома російська співачка Алла Пугачова відреагувала на визнання свого чоловіка, гумориста Максима Галкіна "іноагентом". Співачка звернулася до влади з пропозицією і її зарахувати до лав "іноагентів". Відповідну заяву вона зробила у соціальній мережі.

Так, у своєму мікроблозі в Instagram Пугачова заступилась за Галкіна.Окрім цього, вона вперше публічно засудила війну в Україні, назвавши "російську спецоперацію" ілюзорною ціллю, за яку гинуть люди.

"Звернення до Мін'юсту РФ. Прошу зарахувати мене до лав іноагентів моєї улюбленої країни, бо я солідарна зі своїм чоловіком, чесною, порядною і щирою людиною, справжнім і непідкупним патріотом Росії, який бажає Батьківщині процвітання, мирного життя, свободи слова і припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі, які роблять нашу країну ізгоєм і обтяжують життя наших громадян", - заявила Пугачова.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Галкіна розкритикували у соцмережі. На початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну відомий російський комік та телеведучий Максим Галкін разом із сім'єю покинув Росію на знак незгоди з керівництвом Росії, яке розв'язало жорстку війну проти України. Але перед 1 вересня примадонна російської естради, дружина Галкіна Алла Пугачова повернулася назад до Росії, пояснюючи це тим, що дітям потрібно починати новий навчальний рік у Росії. Це здивувало багатьох шанувальників Галкіна, який так люто виступав проти путінського режиму, адже у російських школах також працює пропаганда на найвищому рівні. Найбільше неприємних коментарів з'явилося у Галкіна в соцмережі, коли він у себе на сторінці опублікував зворушливе відео, на якому його діти в Росії збираються до школи. Коміка звинуватили у тому, що його діти продовжують навчатися у країні, яка напала на Україну.