Головна Новини Зірки персона Репер Jay-Z запустив власний бренд канабісу
commentss НОВИНИ Всі новини

Репер Jay-Z запустив власний бренд канабісу

Продукція Monogram буде поки доступна в штаті Каліфорнія

25 жовтня 2020, 16:05
Поділіться публікацією:

Популярний репер Jay-Z, спільно з компанією Caliva, яка займається виробництвом товарів на основі канабісу, вирішила запустити власний бренд "травки". Таку інформацію повідомляє видання CNN.

Репер Jay-Z запустив власний бренд канабісу

Jay-Z

Виконавець почав щільне співробітництво з компанією ще в минулому році, займаючись її "креативним напрямом". Нещодавно стало відомо, що його власний бренд канабісу буде називатися Monogram і він буде доступний тільки в Каліфорнії. Поки немає ніякої інформації, яка стосується конкретних сортів "травки" або передбачуваної продукції на її основі. У бренду є свій сайт і сторінки в соціальних мережах, де користувачам пропонують стати "першими в черзі".

Інсайдер повідомляє, що Monogram знаменує собою нову главу, яка визначається гідністю, турботою і постійністю. Продукція репера і компанії Caliva буде продаватися через платформу електронної комерції й канали організації.

Відомо, що в більшості американських штатів влади легалізували медичну марихуану. Крім репера Jay-Z свої бренди канабісу також запускали Snoop Dogg і Drake.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський репер "спалився" на великому шахрайстві у власній пісні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини