Режисерка з України втекла до Росії: що відомо

Режисер Байрак ховається від розгніваних українців в соціальних мережах

Режисер українського походження Оксана Байрак ("Жіноча інтуїція", "Аврора", "Ніщо не трапляється двічі") на початку повномасштабної війни в Україні просувала в соціальних мережах наративи про "братні народи", "артистів поза політикою", та у військовій агресії країни-окупанта цілком звинувачувала Україну.

Проте до недавніх пір Байрак залишалася в Одесі - справно ходила в бомбосховище, з ностальгією згадуючи СРСР, і звинувачуючи української уряд. Нещодавно вона закрила сторінки в соціальних мережах від користувачів з України.

Одна з українських кіноспільнот з'ясувала, з якої причини: Оксана Байрак перебралася до РФ, і зараз живе в Санкт-Петербурзі - рідному місті директора країни на болотах.

Тепер на сторінці режисера - суцільні зізнання в коханні РФ і фотографії з відомими артистами-путіністами. Наприклад, на скрін потрапив знімок Байрак з актором Антоном Батирьовим (грав у серіалі "Ніщо не трапляється двічі" з українськими акторами - прим. редактора) - затятим шанувальником війни в Україні та геноциду українців.



Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український актор втік до Росії. Молодий актор з України Гліб Михайличенко, що грав ролі в кіно і був задіяний, як театральний актор, виїхав до Росії. Як тільки почалась повномасштабна війна, він оприлюднював відеоролики на українській мові. Тепер зрадник мріє збудувати свою кар'єру в країні-агресорці.

Про втечу Михайличенка в соціальних мережах повідомив режисер Олександр Жила. Він оприлюднив скриншот з його TokTok-акаунту , Михайличенко говорить російською та робить рекламу своїх "послуги" для росіян.