Роналду побудує готель за 27 мільйонів фунтів

Будівлю планують звести на місці занедбаної будівлі та прибудови, яка знаходиться поруч

Відомий спортсмен вирішив знову вкласти кошти в нерухомість.

Влада міста Манчестер надала Кріштіану Роналду дозвіл на будівництво готелю на 150 номерів з видом на сади Пікаділлі.

Компанія "Pestana", яка належить відомому на весь світ португальському футболісту, збирається побудувати 11-поверховий готель вартістю 27 мільйонів фунтів стерлінгів. У перерахунку на українську валюту, проект коштуватиме Роналду понад 1 мільярд гривень.

Будівлю планують добудувати на розі Пікаділлі та Ньютон-стріт на місці занедбаної будівлі та прибудови, яка знаходиться поруч. Будівлю XIX століття реконструюють та зведуть необхідні поверхи.

В компанії зазначають, що дизайн будівлі включатиме арочні елементи, облицьовані теракотовим бетоном, що дає приблизне уявлення того як буде виглядати готель в майбутньому.

Вигляд споруди в наш час

Очікується, що тендер на головного підрядника відбудеться навесні 2021 року, а вже з осені почнуться роботи. Арочний стиль дозволить відкрити, як мінімум, 4-зірковий готель.

Саймон Дуді з FCB Studios заявив, що ця частина міста давно потребувала перепланування, а її вигідне розміщення в Манчестері потребує допомоги архітекторів, щоб зберегти цілісність архітектурного комплексу міста. Реконструкція має трансформувати вигляд району Пікаділлі.

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що співачка Ріанна створила колекцію взуття.