Головна Новини Зірки персона Російська актриса Рената Літвінова "підхопила" коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська актриса Рената Літвінова "підхопила" коронавірус

Про це зірка повідомила годину назад

7 грудня 2020, 20:33
Поділіться публікацією:

Російська актриса театру і кіно Рената Літвінова "підхопила" коронавірусну інфекцію. Зірка повідомила про це сама на сторінці в соціальній мережі Instagram. За її словами, вона тільки закінчила монтаж розмови з акторами, вчителями, лікарями та родичами про коронавірус, як дізналася, що захворіла COVID-19.

Російська актриса Рената Літвінова "підхопила" коронавірус

Тепер зірка переживає про стан здоров'я літніх батьків і дорослих друзів, називаючи їх "безпорадними".

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що спадкоємець трону Швеції Карл Філіп і його дружина Софія захворіли на коронавірус. Про це повідомляють засоби масової інформації країни. Відомо, що хвороба у монархів протікає легко і не вимагає госпіталізації. Разом з хворими в їх резиденції знаходяться діти. Всі вони уникають контактів зі сторонніми. Також, тестування на наявність вірусу в організмі повинні пройти король з королевою Швеції та ряд родичів, які контактували з хворими. Уряд Швеції з вівторка посилив протиепідемічні заходи. Але особливістю рішення влади країни є те, що вони не виступають за повну ізоляцію населення, а всі інші заходи мають характер рекомендацій.

Крім того, нам стало відомо, що німецький вірусолог Олександр Кекуле озвучив справжню, за його словами, причину епідемії коронавірусу SARS-CoV-2. Кекуле вважає, що штам вірусу, завезеного з Китаю, мутував у вогнищі на півночі Італії та став більш заразним, звідки й поширився по континенту, а потім і по світу. За словами німецького вірусолога, зараз ми боремося саме з цим різновидом SARS-CoV-2, який переважає над COVID-19 з китайського Вуханя. Саме він діагностується практично у ста відсотків хворих з невеликим лише винятком.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини