Російська акторка потужно підтримала Україну на сцені та викликала істерику в росіян

На гастролях у Німеччині Лія Ахеджакова вийшла на сцену з прапором України

Російська актриса Лія Ахеджакова поїхала в Німеччину, в цій країні вона з’явилась на сцені з українським прапором . Знаменитість була на гастролях ще в липні, але відеоролик за її участі з'явився в мережах тільки на днях.

"Неперевершена Ахеджакова. Бремен, Німеччина. 27.07.23", - підписаний авторами відеоролик із зіркою.

При цьому, гостю знімали в той момент, коли вона вийшла на сцену, щоб подякувати глядачам. Ахеджакова стояла з прапором України і під дружні вигуки прихильників подякувала їм за квіти та прояв уваги.

Російські ЗМІ називають ситуацію та поведінку самої Ахеджакової "кричущою". Вони тепер активно "полощуть" акторку і постійно її принижують. Не обійшлось і без негативу у висловах на адресу акторки. Мешканці РФ киплять від образ, вони не мають наміру приховувати, що їх образив поступок актриси. Тому вони так і висловлюються: "Хитра стара! Сиділа б вдома у плед загорнувшись!", "Зовсім з розуму вижила".

Але на адресу актриси було висловлено і багато позитивних коментарів. Шанувальники її таланту, що засудили війну в Україні і вияв путінської агресії, подякували Ахеджаковій за її підтримку.

Керівник Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією РФ Віталій Бородін обурюється таким вчинком акторки. Він озвучив вимогу визнавати її іноагентом.

"Всі вже зрозуміли, хто така Ахеджакова і хто у неї господар. Зараз вона конкретно виходить з прапором України. Залишати безкарною буде нерозумно - людина виконує установки, які дає їй Захід", - озвучив свою маячню російський чиновник.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на Лію Ахеджакову напали в Москві