Російська пропаганда пише про "страшний діагноз" Андрія Данилка

На думку росЗМІ, Данилко потребує "серйозного лікування"

Представники РФ не можуть змиритись з тим явищем, що зіркові артисти осуджують повномасштабне вторгнення в Україну і критикують кремлівський режим. Тому російські пропагандисти хочуть переключити думки росіян в інше русло і вигадують небилиці про українських зірок. На цей раз вони приписали "страшний діагноз" Андрію Данилку.

Мешканців РФ очевидно сильно образили слова останнього, який сказав, що поїде в Росію тільки, щоб побачити могилу Путіна. Тому вони хочуть посміятись над співаком, який озвучив образ Вєрки Сердючки.

"Далеко не кожна людина погодиться на переодягання в одяг протилежної статі, тим більше на публіці. Для цього потрібна певна внутрішня готовність. Так, з одного боку це успішний сценічний образ, але з іншого боку, ми бачимо, що Андрій дисгармонійний в плані особистісного розвитку. Цього року йому буде 50 років, у нього немає дітей, він ніколи не був одружений, тут і без психологічної освіти стає зрозуміло, що він не приймає свою чоловічу частину", - кажуть представники російських ЗМІ.

Щоб бути переконливими, пропагандисти посилаються на думку "лікаря-сексопатолога і клінічного психолога" Сергія Ігнатенка.

"Звідси й носіння чорної маски на підборідді, який у нього досить мужній. Переодягання в одяг іншої статі не з метою отримання сексуального збудження, а з інших мотивів, називають трансвестизмом подвійної ролі. При цьому захворюванні пацієнт в повсякденному житті частіше носить одяг не своєї статі, що ми бачимо у Андрія Данилка", - пояснив цю ситуацію "експерт".


Новина про "страшний діагноз" Данилка швидко продублювали інші медіа РФ.Вони тут звичайно, критикують зірку і знову нагадують росіянам, що український виконавець засудив повномасштабне вторгнення. Саме використовуючи такі надумані ситуації представники кремлівської пропаганди хочуть переконати росіян в нелюбові до зіркових співаків з України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Данилко зібрався поїхати до Москви.