Російський співак-путініст назвав дату своєї смерті

Басков сподівається прожити довге життя

Микола Басков, один із головних пропагандистів путінського режиму і підтримувач російського вторгнення в Україну, нещодавно зробив дивну заяву про власну смерть. За даними російських медіа, Басков заявив, що планує прожити до 91 року, посилаючись на передбачення ворожки.

"Мені ворожка сказала, що я буду жити до 91 року", – заявив він, демонструючи віру у свою тривалу життєву перспективу.

Крім того, Басков скаржився на фінансові труднощі, заявивши, що змушений був взяти кредит для завершення будівництва свого будинку. Він також натякнув, що збирається перевести туди свою дружину, хоча в реальності ані дружини, ані стійких відносин у нього на сьогодні немає.

Ця заява виглядає досить іронічною на тлі його публічної підтримки агресії Росії та пропаганди кремлівського режиму.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що багатьох російських артистів викликають до суду у справі про давнє вбивство. Російських співаків-путіністів Олега Газманова, Ігоря Ніколаєва, Наташу Корольову, Богдана Тітоміра, Лоліту та втікача Олександра Цекало допитають у суді у справі вбитого співака і композитора Ігоря Талькова. Відновлення розслідування, яке було ініційоване адвокатом організації "Сорок сороків", стосується подій 1991 року, коли Ігор Тальков був застрелений у Ленінградському палаці спорту "Ювілейний".

За версією слідства, під час сварки перед концертом між Ігорем Тальковим, його охоронцем Ігорем Малаховим та Валерієм Шляфманом, Шляфман, захищаючи Малахова, вистрелив і випадково влучив у Талькова. Валерій Шляфман, який зараз проживає в Ізраїлі під іменем Валерій Висоцький, заочно заарештований. Існують припущення, що його брат, відомий у кримінальних колах Петербурга, допоміг йому втекти з країни.