Головна Новини Зірки персона Розведена Аліна Гросу раптом заговорила про другий шлюб
commentss НОВИНИ Всі новини

Розведена Аліна Гросу раптом заговорила про другий шлюб

Аліна Гросу зізналася, що не шкодує про шлюб з Олександром

24 листопада 2020, 14:35 comments1264
Поділіться публікацією:

Популярна артистка Аліна Гросу, яка два місяці тому шокувала публіку новиною про розлучення з чоловіком Олександром, раптом заговорила про другий шлюб.

Розведена Аліна Гросу раптом заговорила про другий шлюб

Аліна Гросу (фото з відкритих джерел)

25-річна співачка зізналася, що її казкове життя з російським бізнесменом Олександром Комковим не протрималося навіть року. З ініціативи чоловіка пара почала жити окремо і потім, як виявилося, в Олександра з'явилася інша жінка.

Артистка зізналася, що свого екс-чоловіка як коханого відпустила давно, але їй складно було забути його як людину, з якою вона була на зв'язку практично 24 години на добу протягом п'яти років.

Довгий час Аліна Гросу приховувала правду і боялася сказати батькам про те, що розлучається з чоловіком. Але в кінцевому підсумку вони її підтримали й допомагали впоратися з важким періодом.

Зараз співачка говорить, що не готова до нових стосунків, але точно знає, що до другого шлюбу буде підходити більш серйозно і відповідально, щоб він став довговічним і останнім в її житті. Вона допускає, що другим її чоловіком може стати творча людина.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Аліна Гросу випустила трек, в якому описала емоції після розлучення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини