Салем про зірок, які втекли з України: "Не потисну руку"

Військовослужбовець Даніель Салем розповів, як ставиться до чоловіків, які виїхали за кордон

Військовослужбовець та телеведучий Даніель Салем висловив своє ставлення до медійних осіб, які покинули Україну під час війни. У центрі його критики опинилися відомі українські артисти Влад Яма та Потап, повернення яких до країни Салем вважає небажаним.

"Не тисну руку - це 100%. А якщо спробують зі мною заговорити, я їм не раджу", - заявив Салем, наголошуючи на своїй позиції категоричністю своїх висловлювань.

Однак, у ході діалогу стало зрозуміло, що Салем не дотримується однозначної критики на адресу всіх, хто виїхав. Він визнав, що у кожної людини своя унікальна історія, і не всі заслуговують на узагальнене засудження.

"У мене є друзі, які виїхали з України. Ніхто не знає історію кожної людини", - поділився він, висловлюючи побоювання, що загальна критика може призвести до небажаної ворожості серед українців.

Проте випадок із Потапом викликав у Салема особливо гостру реакцію.

“Якщо ви кажете про Потапу – для мене це дивна історія. Тому я відреагував так, безпосередньо на ім'я. А якщо ми говоримо про інших пацанів, якщо вони поїхали... Напевно, так краще, хай не заважають”, - сказав Даніель Салем.

Читайте також на порталі "Коментарі" - 26 серпня має відбутися нарада за участю керівників правоохоронних та силових органів щодо зрадників, які втекли з України. Зокрема, щодо їхньої відповідальності за вчинене. Як повідомляє портал "Коментарі", такий анонс у своєму традиційному відеозверненні до українського народу зробив президент України Володимир Зеленський.