Головна Новини Зірки персона Шанувальникам пропонують купити «Тіну Кароль» за 1800 гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Шанувальникам пропонують купити «Тіну Кароль» за 1800 гривень

Тепер у кожного шанувальника може бути Тіна Кароль

23 грудня 2020, 18:35 comments1031
Поділіться публікацією:

Шанувальникам пропонують купити «Тіну Кароль» за 1800 гривень

Тіна Кароль (фото: instagram.com/tina_karol)

Популярна артистка Тіна Кароль, яка нещодавно порадувала шанувальників колекцією авторського взуття, створеної спільно з брендом Kachorovska, здивувала ще однією новинкою. Співачка представила свічки у вигляді самої себе, і тепер їх може купити кожен бажаючий.

На своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала кілька роликів з продукцією, одну з публікацій вона супроводила чуттєвим віршем.

"Жива жінка з плоті та з крові

З гіркоти, втрати й образ,

З радості та сонячного світла

Ось я яка, і такою прийми ... "

А в другому відеоролику Тіна Кароль показала, як створювалися воскові ароматизовані свічки з її зображенням. Відомо, що над продукцією працювала команда художників, скульпторів, дизайнерів та інших майстрів. На створення фінального варіанту їм потрібно було понад 700 годин.

Свічка від Тіни Кароль видає запах сандалу і коштує 1800 гривень. Виконавиця випустила її в честь 15-річчя своєї творчості.

Шанувальники позитивно відреагували за новинку від знаменитості: "Як же це красиво, майстерно і чудово", "Я б не змогла запалити цю свічку", "Наша муза і творець в одній особі", "Думаю вечір разом з цією свічкою — шалено теплий і атмосферний"," Навіть не віриться, що це свічка, так красиво, тонко, вау", — прокоментували фоловерів.

Нагадаємо, що 18 грудня популярна співачка Тіна Кароль представила реліз "Ювілейного альбому", який складається із знакових хітів артистки за всю її 15-річну кар'єру.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі з'явилися фотографії, на яких видно, як Тіна Кароль виглядає в повсякденному житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

гость

26 грудня 2020, 18:53

Обувь, свечи ... Что еще ??? Может еще сделать силиконовую секс- куклу в полный рост похожую на Тину Кароль. Наверняка найдется несколько тысяч извращенцев по всему миру, чтобы пот...ать резиновую Тину Кароль. Подобное "виляние хвостом",где не попадя, может когда- нибудь плохо закончиться. Я ничего не имею против Тины Кароль, но лучше быть чуточку скромнее. Завистников и маньяков еще никто не отменил.


Новини