Головна Новини Зірки персона «Щастя засинати поруч»: комік Юрій Ткач зворушив фотографією в соцмережах
commentss НОВИНИ Всі новини

«Щастя засинати поруч»: комік Юрій Ткач зворушив фотографією в соцмережах

Фанати називають Юрія Ткача найкращим татом у світі

17 грудня 2020, 14:40
Поділіться публікацією:

"Щастя засинати поруч" — так підписав своє фото відомий український комік і актор Юрій Ткач та виставив його в особистий Інстаграм.

«Щастя засинати поруч»: комік Юрій Ткач зворушив фотографією в соцмережах

Український актор Юрій Ткач опублікував зворушливу світлину. Фото: odnaminyta.com

На знімку він лежить на підлозі біля своєї доньки Ліззі. Дочка мирно спить на своєму ліжечку. Очевидно тато почувається не зовсім зручно, але заради своєї крихітки він готовий на все.

Фотографія вже встигла зворушити підписників та шанувальників. Юрія Ткача фанати називають найкращим татом у світі. Його сім'ї бажають щастя та здоров'я.

«Щастя засинати поруч»: комік Юрій Ткач зворушив фотографією в соцмережах - фото 2
«Щастя засинати поруч»: комік Юрій Ткач зворушив фотографією в соцмережах - фото 3

До слова, Юрій Ткач часто публікує фотографії з донькою та дружиною. Вони роблять кумедні речі та знімають веселі відео.

Юрій — один з тих, хто пропагує цінність сім'ї та акцентує увагу на тому, що рідним потрібно намагатися приділяти якомога більше часу.

Нагадуємо, що Олена Зеленська зізналася, що продовжує співпрацювати з "Кварталом". Згідно з її словами, вона досить мало часу знаходить для цієї роботи, але відмовлятися від неї повністю вона теж не має наміру. Пояснила Зеленська свою позицію тим, що "Квартал 95" для неї як "друга сім'я". Вона співпрацювала з командою впродовж 20 років, тому просто взяти і покинути їх для неї буде важко.

Також на минулих вихідних, принц Греції та Данії Філіп офіційно пов'язав себе узами шлюбу з дочкою мільярдера Ніною Флор. Церемонія була скромною і прийшла в присутності батьків закоханих. Відомо, що 34-річний принц Філіп одружився зі своєю коханою в Санкт-Моріц — швейцарській комуні, яка вважається самим розкішним курортом країни. Місце було обрано не випадково, виявилося, що це рідне місто нареченої.

Сайт "Коментарі" розповідає про зірок, які проміняли Голлівуд на звичайне життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини