Ще один відомий російський актор взяв до рук зброю та поїхав воювати в Україну (ФОТО)

Актор Михайло Мамаєв поїхав в зону бойових дій

56-річний кіноактор з РФ Михайло Мамаєв оприлюднив у власному блозі відео зі зброєю на фоні військової техніки. Медіа РФ інформують, що Мамаєв перебуває на фронті. Про більш детальні факти перебування актора в зоні бойових дій не повідомляють.

На фотографіях Мамаєв вдягнутий в кепку з буквою z, що росіяни позначають як символ цієї "спецоперації" - так пропагандистські ЗМІ говорять про жахливу війну і знищення мирних мешканців нашої країни

На оприлюднених світлинах присутня російська військова техніка із згадуваною вже символікою, і військовослужбовці Росії. Артист позакривав їх обличчя стікерами із зображенням собаки.

При цьому, сам Мамаєв – народився в російській столиці, місті Москва. Він зіграв багато ролей в кінострічках, але одна з них є знакова - це фільм "Гардемарини", де цей актор задіяний в ролі Микити Оленєва.

Відкриті джерела друкують інформацію про те, що популярний російський актор ще з дитинства мав мрію - стати військовим – зокрема прислужитись своїй країні, як розвідник. Аби збулась його мрія, він активно займавсь спортом, але, коли став старшокласником, його пріоритети змінились, і юнак обрав собі творчий шлях.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома акторка підтримує дії Кремля та їде на Донбас, а її син воює проти українців. Улюблена для багатьох з минулого "Червона Шапочка" Яна Поплавська разом з сином підтримує криваву війну в Україні. Зокрема, Клим Поплавський добровільно пішов на війну, щоб стріляти в українців. Зараз сама росіянка має намір відвідати Донбас, маючи гуманітарну допомогу для путінських вбивць. Вже за кілька днів кіноактриса поїде до східних регіонів України.