Що з обличчям: Дженніфер Лопес не впізнати на фотографії

Її «творчість» підписники не оцінили

51-річна голлівудська знаменитість Дженніфер Лопес, яка недавно запустила власний бренд косметики, здивувала фанатів знімком, на якому застосувала занадто багато фільтрів. Фотографія з'явилася в її Instagram Stories.

Зірка фільму "Стриптизерки" входить в список знаменитостей, які не обробляють свої знімки в фотошопі, перш ніж виставити їх в соціальну мережу. Джей Ло не раз показувала шанувальникам, як виглядає без макіяжу і викликала величезний захват своїми "чесними" фотографіями.

Тому підписники здивувалися, коли побачили "зафотошоплений" знімок, адже на ньому актриса не схожа на себе. Вона виглядає як юна дівчина з ідеально гладенькою шкірою, але все ж більшість фоловерів не оцінили таке "перевтілення" зірки. Актрису попросили більше не користуватися фільтрами, адже на природних знімках вона виглядає набагато краще.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська красуня Дженніфер Лопес опублікувала в мережі відвертий знімок в білосніжному бікіні, продемонструвавши своє струнке і підтягнуте тіло.