Головна Новини Зірки персона «Серце не може помилятися»: холостячка розповіла, чому зробила вибір на користь Еллерта
commentss НОВИНИ Всі новини

«Серце не може помилятися»: холостячка розповіла, чому зробила вибір на користь Еллерта

Останній ефір, в якому пішов Андрій Рибак, викликав бурхливу реакцію глядачів

16 грудня 2020, 16:44 comments2463
Поділіться публікацією:








Зовсім скоро глядачі романтичного реаліті-шоу дізнаються, кого ж вибере головна холостячка країни Ксенія Мішина. Відомо, що в останньому випуску програми пішов Андрій Рибак. І на цей момент залишилося всього два учасники — Олександр Еллерт і Олексій Тригубенко.

«Серце не може помилятися»: холостячка розповіла, чому зробила вибір на користь Еллерта

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина. Фото: karavan.ua

І в мережі вже котрий тиждень не припиняється обговорення користувачами того, чи правильний вибір зробила Ксенія. Вона вирішила не відмовчуватися, а чесно написати, що вона думає з цього приводу. Відповідну публікацію знаменитість розмістила на своїй сторінці в соціальних мережах.

"Зізнатися чесно, я не очікувала, що минулий ефір викличе такий ажіотаж. Багато уваги означає перш за все, що вам ця тема відгукується, що випуск торкнувся щось важливе і мені хочеться в цьому розібратися. Багато пишуть, що я зробила помилку. Але що таке помилка? Помилка — це коли щось йде не так, але серце не може помилятися", — написала Мішина у відповідь на те, що багато хто критикує її вибір на користь Олександра Еллерта.

Шанувальники пишуть в коментарях, що як людина він непоганий, але на цю мить він не готовий будувати сімейне життя і бути серйозним.

«Серце не може помилятися»: холостячка розповіла, чому зробила вибір на користь Еллерта - фото 2

"Я проводила з цими чоловіками 24/7, і мені видніше, хто на що здатний", — написала актриса.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, учасник "Холостячки" прокоментував скандал навколо "зради" на проекті. Учасник реаліті "Холостячка" і автор студії "Квартал 95" Олександр Еллерт поділився своїми думками з приводу того скандалу, який розгорівся навколо його друга та учасника шоу Андрія Рибака. Як з'ясувалося в сьомому випуску, в Андрія були стосунки з дівчиною, коли він йшов на проект. Більш того, він пообіцяв їй не закохуватися в "холостячку", а  на побачення ходити "як на роботу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини