Замість Ілона Маска організатори запросили його двійника

Замість Ілона Маска організатори презентації нової газети запросили його невдалого двійника.

Китайські шанувальники Ілона Маска були впевнені, що йдуть на вечірку, де зустрінуться з американським мільярдером. Однак вони були розчаровані, адже на зустріч організатори запросили невдалу копію Маска. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання South China Morning Post.

Президент Китайсько-американської торговельної асоціації Гері Конг повідомив, що на рекламній презентації нового видання "Wall St Magazine" буде присутній генеральний директор Twitter і Tesla Ілон Маск.

Понад 100 шанувальників американського бізнесмена прийшли в готель заради зустрічі з Маском. Вони чекали півтори години на бізнесмена, однак замість нього з’явилась віддалена схожа копія мільярдера. Фейковий Ілон Маск прибув в оточені охоронців, представив журнал, вручив кілька нагород та сфотографувався з гостями заходу.

Відвідувачі спочатку не зрозуміли, що цей несправжній Маск. Прозріння вже відбулось після того, як двійник американського бізнесмена пішов, а шанувальники, які були на заході почали викладати фото в соцмережах.

"Коли я побачила його особисто, я подумала: "Гей, він не схожий на Маска". Я думала, що, можливо, він виглядає трохи інакше в реальному житті", - пояснила вона.


Організатор заходу Гері Конг пояснив, що ніколи не обіцяв присутність Маска на презентації. Конг повідомив, що у пресрелізі події натякалось про присутність Ілона Маска, але на лише обкладинці журналу. Однак повідомлення про подію містило такий текст: "Головний комітет запросив багатьох підприємців, у тому числі Ілона Маска".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США розпочали розслідування проти SpaceX Ілона Маска.

Також "Коментарі" писали про Медведєва, який відповів Маску на видалення свого пропагандистського допису в Twitter.